M

Menu

Online cursus Beplanting

De inhoud van deze cursus is hetzelfde als van de fysieke cursus, maar dan online en individueel. Dat betekent dat je zelf je studietempo bepaalt en zelf je contactmomenten plant. Je krijgt uitleg en instructie via videobellen, maakt in je eigen tijd huiswerkopdrachten, en bespreekt die online.

Studeren wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo, met online contact.

Online Cursus Beplanting

De cursus Beplanting, maar dan online. Ideaal voor mensen die onregelmatig werken, ver weg wonen, of aan huis gebonden zijn.

Je krijgt uitleg via videobellen, bijvoorbeeld met Skype, Teams, of Zoom.

Mooie plantencombinaties: met een goed beplantingsplan wordt jouw tuin meer dan een verzameling losse planten. Hoe kies je de planten zo, dat er het hele jaar door iets in bloei staat? In deze cursus leer je hoe je een evenwichtig beplantingsplan maakt. Zo voorkom je dat je steeds planten moet verplaatsen of vervangen.

Je werkt aan de hand van een duidelijk stappenplan. Je leert over plantencombinaties, hoogte-opbouw van de border en kleurgebruik. Verder krijg je tips hoe je geschikte planten zoekt en hoe je ervoor zorgt dat je tuin het hele jaar goed eruit ziet. Je krijgt uitleg en instructie bij de huiswerkopdracht. Die kun je in je eigen tempo uitwerken, en we bespreken het resultaat in de volgende les.

Deze cursus is individueel. Zo ben je flexibel in je studietempo en contactmomenten, en krijg je veel persoonlijke begeleiding.

Je kunt deze cursus losstaand volgen of als vervolg op de Online cursus Tuinontwerpen.

twee online lessen van 1,5 uur

datum en tijdstip in overleg

online
Skype, Teams, Zoom of e-mail

€ 180
inclusief digitale reader

benodigdheden: tekenspullen, papier

Inschrijf­formulier

Velden met een * zijn verplicht.
Lees hier de Cursusvoorwaarden

Online Cursus Beplanting

Cursusvoorwaarden*

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat is er heerlijker om 1-op-1 alles te kunnen vragen en daar ook direct antwoord op te kunnen krijgen. – Miriam –