M

Menu

Resultaat na cursus

Om te laten zien hoe het resultaat van een cursus kan zijn: Angelique maakte haar eigen tuinontwerp onder begeleiding van Vicas. Het resultaat mag er zijn! Een strakke vormgeving en een gezellige sfeer, en de beperkte ruimte optimaal benut.

Eigen tuinontwerp van een cursist. Met een zeer geslaagd resultaat.

Bedankt voor de leuke lessen en jouw tips en adviezen.
– Angelique –

Ontwerp van een cursist

Angelique wilde graag haar achtertuin aanpassen, en het leek haar leuk een eigen ontwerp te maken. Zij koos voor 1-op-1 coaching. Dat betekent dat je stap voor stap instructie krijgt, en zelf je ontwerp maak. Bij elke stap laat je het resultaat zien en krijg je aanwijzingen en tips van mij. Hoe gaat dat? Eerst een paar schetsontwerpen tekenen, en die samen bespreken. Dan de beste kiezen en uitwerken tot een definitief ontwerp. Vervolgens materialen uitzoeken voor de bestrating, de vijver en de pergola, en tenslotte een beplantingsschema maken. Door de bloei te spreiden over de seizoenen, is de tuin het hele jaar mooi.

En dit is het resultaat

Wat een leuke tuin is dit geworden. Strak en modern, en heel sfeervol. De tuin is niet groot, en toch is er plaats voor een loungeterras, een eetterras met schaduwdoek, een vijver en een volière. Het pad loopt over de vijver heen, wat een leuk effect heeft. Als de beplanting nog wat meer gegroeid is, zal de aanblik groener zijn.

Zelf aangelegd

Het leeghalen van de oude tuin en de nieuwe aanleg is ook in eigen hand gehouden. De hele familie heeft meegeholpen. Zo wordt het echt je eigen tuin, en heb je er dubbel plezier van.

Lijkt het jou ook leuk om een eigen ontwerp te maken? Kijk dan voor meer informatie bij de cursus Tuinontwerpen of 1-op-1 coaching.

Wil jij ook je eigen tuin ontwerpen?