M

Menu

Romantische tuin

Een gezellige tuin in romantische sfeer. Met ronde vormen en bloeiende borders. Vanaf het eetterras zie je de vijver, op het vlonderterras is het heerlijk relaxen. 

De kippen mogen gezellig rondscharrelen.

Vakvrouw! Vorig jaar hebben wij het ontwerp dat door Vicas is gemaakt zelf uitgevoerd. Dankzij het zeer duidelijke mooi getekende ontwerp hebben wij enorm veel tijd kunnen besparen bij de aanleg. Het beplantingsplan was echt heel gedetailleerd en doordacht. Afgelopen zomer zag de tuin er al meteen heel mooi uit.
– Monique van Hoorn –

Gezellige tuin met kippen, romantische planten en een vijver

In deze tuin staat een prachtige grote Japanse kers, die behouden moest blijven. In het nieuwe ontwerp komt hij volop tot zijn recht, het is het centrum van de tuin geworden. Deze tuin heeft een bijzondere vorm. Door ronde vormen te gebruiken, vallen de (moeilijke) hoeken minder op. Bovendien wilden de bewoners graag een romantische sfeer, en daar passen de organische vormen goed bij.

Het ontwerp

Direct achter het huis is het eetterras. Achterin de tuin is een loungeterras op een houten vlonder, met een mooi zicht op de tuin. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat er in het grasveld een grote trampoline ingegraven zou worden. Maar bij de aanleg is toch besloten deze weg te laten. De aanleg van de tuin is helemaal zelf gedaan. Juist als je geen hovenier wilt inschakelen is het handig een gedetailleerd tuinontwerp te hebben.

Veel natuur

Er is een vijver met een klaterend waterloopje, de kippen mogen door de tuin scharrelen, en in de boom en de hoge hagen nestelen vogels. Heel veel natuur en groen in een stadstuin, dus. Dit is een tuin met mooie bloeiende borders voor echte tuinliefhebbers, voor wie enig onderhoud geen bezwaar is.

Is dit wat je zoekt?